gahetNA in het Nationaal Archief

Klankbordgroep studiezaal en gahetNA

Via de klankbordgroep wil de afdeling Dienstverlening van het Nationaal Archief graag van haar klanten en bezoekers horen hoe er over de dienstverlening op de studiezaal en via de website gahetna.nl gedacht wordt. De bedoeling is om via discussies en polls beter op de hoogte te zijn van de meningen en wensen van klanten. De terugkoppeling die wij via de klankbordgroep ontvangen kunnen we gebruiken in de besluitvorming over nieuwe of bestaande diensten of producten.

Discussieer mee in de online community

De klankbordgroep overlegt via een online gemeenschap en is besloten. Mensen die geen lid zijn kunnen dus geen teksten van de klankbordgroep lezen. De bedoeling is om door een constructieve discussie tot een oordeel over een voorgelegde vraag of onderwerp te komen. De beheerder van de klankbordgroep vat de discussie samen en brengt de resultaten daarvan als de mening van de klankbordgroep als geheel in de organisatie van het Nationaal Archief in. Als onder de leden van de klankbordgroep de meningen over een bepaald onderwerp sterk uiteenlopen dan wordt dat ook aangegeven in de organisatie. Uiteraard worden alle bijdragen vertrouwelijk behandeld.

Voorlopig is de digitale klankbordgroep een pilot die zeker tot het einde van de verbouwing van de studiezaal loopt. Als het forum naar wens functioneert wordt de pilot in een permanente situatie omgezet.

Aanmelden

De klankbordgroep is altijd op zoek naar nieuwe leden. Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@nationaalarchief.nl met als onderwerp ‘Aanmelden klankbordgroep’. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bericht terug met daarin een uitnodiging voor het forum waarop de klankbordgroep discussieert.

Uitgebreid
Zoek in collecties
Zoek in